Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szenior Foglalkoztatás

A Magányos Időseket és Családokat Segítő Alapítvány (MISA) értesíti az olvasókat,hogy széleskörű előkészítő munka után megkezdjük egy Kistérségi Szenior Foglalkoztatási Klub (rövidítve  KSZFK) működtetését.

A Klub célja a Szenior Foglalkoztatási Szövetség országos hálózatának tagjaként:

-          konkrét segítséget nyújtani az idősebb munkanélküliek álláskereséséhez szükséges ismeretek megszerzéséhez, valamint a sikeres  álláskereséshez

-          a Klub folyamatos működésével megteremti a Ráckeve kistérségi munkáltatók és a szenior álláskeresők foglalkoztatási fórumát

A  klubfoglalkozások minden hónap negyedik keddjén szintén 14 órakor kezdődnek.

Helye: Petőfi Művelődési Ház, Dunavarsány, Kossuth L. u 2.sz.

A Klub munkáját támogatja  a Közép-magyarországi Munkaügyi Központ, valamint, a Ráckevei Munkaügyi Kirendeltség is.

A rendezvényünkre nemcsak a munkát keresőket, hanem a munkaadókat, az érdekképviseleteket, valamint minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

What is a sturdy blood make

(AtemPreore, 2018.10.12 02:00)

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pulmonary-hypertension-dose/

Favourable Blood Intimidate associated with older people

(AtemPreore, 2018.09.27 16:55)

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-structure/